Cautare

1109 de rezultate pentru "accident mortal la isalnita" (4.01 secunde)
Cezar AVRAMESCU "Stiinta" nu mai e la pamint. ... Locuitorii cartierului veneau cu scari pe care le sprijineau pe gardul de lemn de la tribuna a II-a, de pe care priveau meciul. Inevitabil, la pauza gardul se darima.
Un neamt incapatanat si bine infipt pe picioare care a vrut unificarea Germaniei - si a facut o Germanie de 85 de milioane de locuitori, a vrut extinderea Uniunii Europene - si a facut o Europa care a crescut de la 12 la 27 de membri, a vrut euro - si a eliminat mai bine de zece monede nationale, pastrate cu indarjire de nobilimea feudala si de bancherii obtuzi ai Europei.
Dmitri Medvedev a recunoscut acest lucru, dupa ce la Moscova au avut loc mai multe crime soldate cu victime din randul ziaristilor. ... Mai mult, avocatul acesteia si o colega de la acelasi ziar au fost impuscati mortal in plin centru al capitalei ruse.
Dupa acea sedinta, a aparut ca necesara schitarea unor Teze ideologice, relative la pozitia PSD fata de anumite probleme foarte concrete si sensibile, care pot compune o redefinire a acestui partid in conditiile actuale.
Ei cred ca daca au ajuns la putere, numai ei au dreptate si ignora ceea ce este vizibil si cu ochii inchisi - nemultumirea populatiei!
Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990 Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990, sub aspectul savirsirii mai multor infractiuni, printre care instigare la tratamente neomenoase, cercetare abuziva si arestare nelegala, ne-au informat surse judiciare.
Clubul Dreptei a organizat, ieri, la Hotelul Continental, o dezbatere cu tema "Proiectul PD - un mare partid de centru-dreapta", la care au participat Cristian Parvulescu, presedintele Asociatiei Pro Democratia, Ovidiu Vaida, presedintele CSPRI, oameni politici bihoreni, precum si directori si redactori-sefi din presa locala.
O vedeta din Venezuela si sotul ei au fost impuscati mortal de o banda de hoti pe autostrada, dar, in mod miraculos, fiica lor de 5 ani a supravietuit atacului.
Articolul din care spicuim cateva idei in cele ce urmeaza, incepe cu afirmatiile surprinzatoare "lumile extraterestre pot exista la o distanta de miliarde de ani lumina, dar si pe fundul cestii dumneavoastra de cafea".
Imaginile ingrozitoare in care un copil de patru ani cade in cusca unei gorile au fost surprinse la Gradina Zoologica din Cincinnati, SUA. ... Gorila a fost impuscata mortal, desi baietelul se afla in preajma ei. Copilul a fost transportat la spital cu rani minore.
FARCAS) Se spune ca, prin 1950, Enrico Fermi, descoperitorul fisiunii nucleare si laureat al Premiului Nobel pentru Fizica pe anul 1938, stand la o masa cu colegii sai si urmarind niste caricaturi cu extraterestri, ar fi intrebat:
Thomas (25 de ani) a pledat vinovat la 18 ianuarie pentru acuzatiile de crima, conspiratie, furt prin efractie, rapire si mintirea anchetatorilor. Un tribunal militar de la Camp Pendleton trebuie sa ia o decizie in cazul acestuia.
Scandalul administrativ de la varful Prefecturii Dolj, care are doi subprefecti, dar un singur post liber, scoate la iveala o realitate cruda.
doua luni pana la preluarea puterii", pe care il puteti citi in continuare.
Declarativ, partidul e la un pas de a reveni la vremurile de glorie ante-2004.
La fel si Guvernul in ansamblul sau. ... Si asta pentru ca cele trei formatiuni politice din Opozitie, prin intermediul liderului senatorilor liberali, Puiu Hasotti, a lovit mortal.
Creatorii de virusi au decis sa renunte la faima in favoarea obtinerii unor profituri imediate.
Sindicalistii nu au precizat motivele pentru care sint interesati sa participe la verificarile intreprinse de ITM, dar sustin ca ar fi bine sa ia parte la intocmirea tematicilor de control.
'Cand am auzit de amenintarile presei la adresa securitatii nationale, m-a pufnit rasul. ... Cu ani in urma, cand eram intr-un juriu UNESCO pentru libertatea presei, am participat alaturi de alti jurnalisti din lume la un demers pentru eliberarea unui nigerian arestat.
Va iubesc pe toti Postul national de televiziune din Africa de Sud a publicat un video emotionant in memoria Reevei Steenkamp, impuscata mortal de atletul cu proteze la ambele picioare Oscar Pistorius. ... Colegii sai au povestit emotionati momentele petrecute impreuna la filmarea unui reality show.
google-analytics.com